Schoolrestaurant

Alle leerlingen die op school blijven tussen de middag, maken gebruik van het schoolrestaurant. Men kan een eigen lunchpakket meebrengen of gebruik maken van ons aanbod.

Sedert het jaar 2000 hebben wij een samenwerking met de Compass Group - Scolarest voor de uitbating van het schoolrestaurant.
Er is elke dag (behalve tijdens proefwerkperiodes) keuze uit twee menu’s, een vegetarische schotel, zelf samen te stellen belegde broodjes, soep, saladbar, desserts en dranken.

Vanaf januari 2007 introduceert Scolarest een bredere keuze aan gezonde voeding, plus een grotere selectie van verse seizoensproducten. Balanced Choices werd ontworpen door een team van diëtisten en voedingsdeskundigen die een reeks gevarieerde en gezonde gerechten hebben gecreëerd. Een systeem van iconen informeert de leerlingen over de eigenschappen van een gerecht, zodat iedereen voor zichzelf een lekkere en evenwichtige maaltijd kan samenstellen.

Praktisch.

Elke leerling die tijdens de middag op school blijft, krijgt een kaart waarmee in het schoolrestaurant betaald wordt. Dagelijks is er de mogelijkheid om deze kaart op te laden, alsook kunt u deze kaart opladen via overschrijving.

Als de leerlingen klaar zijn met eten worden er voor hen activiteiten georganiseerd zoals sport op de speelplaats of in de gymzaal, wandeling, gezelschapsspelen ...